Mobil

Xiaomi ställer in mobillansering av Mi 13 i morgon

Landssorg.

Xiaomi har nu officiellt skjutit fram det planerade mobillanseringsevent de hade inplanerat för morgondagen. Anledningen är den landssorg som råder i Kina på grund av deras tidigare ledare Jiang Zemins bortgång.

Kära användare och vänner: Vi beklagar att informera dig om att lanseringen av den nya Mi 13-serien kommer att skjutas upp. Vi kommer att meddela dig så snart det nya releasedatumet har bekräftats. Tack för din förståelse och ditt stöd.

Även om det är oklart exakt vad som gjort att Xiaomi kommit till beslutet att skjuta fram lanseringen tros det bero på att Kinas tidigare president Jiang Zemin avlidit tidigare idag. Den 96-årige politikern var först borgmästare i Shanghai 1984–1987, generalsekreterare för Kinas kommunistiska parti och ledamot av politbyråns ständiga utskott 1989–2002, Kinas president 1993–2003, ordförande i partiets Centrala militärkommission 1989–2004 och i Kinas Centrala militärkommission 1990–2005. och efterträdde Deng Xiaoping som Kinas ledare i efterdyningarna av massakern på demokratidemonstranter på Himmelska fridens torg år 1989.

Meddelandet gick ut via Weibo

Källa: Xiaomi

I väntan på lanseringen kan ni läsa vår recension av Xiaomi 12 Pro

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!