Android

Zagg har skalen redo till din Galaxy Note 10 och Note 10+

Snart är det dags!
Detta inlägg innehåller reklam genom annonslänkar för Webhallen, Telenor & Tre

Sam­sungs kom­mande flag­gskepps-tele­fon­er Galaxy Note 10 och Note 10+ lanseras den 23 augusti och vill du sky­d­da din nya tele­fon så har nu de Zagg-ägda Invis­i­bleShield och Gear4 släppt ett gäng nya skal.

Först ut har vi tre oli­ka skärm­sky­dd, Invis­i­bleShield Ultra VisionGuard, Invis­i­bleShield Ultra Clear och Invis­i­bleShield Ultra Pri­va­cy. Sky­d­den har oli­ka funk­tion­er beroende på vad du är ute efter och det först­näm­n­da sky­d­dar ögo­nen mot blått högen­ergiljus, Ultra Clear har en hög­glan­sig yta som gör att sky­d­det knappt går att se och Ultra Pri­va­cy håller alla nyfik­na som sit­ter bred­vid bor­ta då de inte län­gre kan tju­vki­ka på din skärm. Skärm­sky­d­den kostar mel­lan 269–319 kro­nor och går att köpa redan idag.

De lanser­ar även fyra skal, Oxford Eco, Bat­tersea, Pic­cadil­ly och Crys­tal Palace där det först­näm­n­da sky­d­dar tele­fo­nen och har plats för kred­itko­rt och ett inte­gr­erat ställ. Bat­tersea sky­d­dar din tele­fon och har en tunn design och kom­mer i två färg­er, rosa eller svart. Pic­cadil­ly är ett trans­par­ent kant-till-kant-sky­dd som ska klara fall på tre meter och sist ut har vi Crys­tal Palace som även det är trans­par­ent och klarar fall på fyra meter. Pris­er­na lig­ger på 369- 429 kro­nor beroende på vilket skal du väl­jer.

 

Förhands­bo­ka din Note 10 hos: Web­hallen, Telenor & Tre

Kommentarer