Apple

76 procent större batteri i Apple Watch Ultra

än i Series 8

Med Apples nya smarta klocka Apple Watch Ultra fick vi en än mer premiumklocka med större batteri än tidigare generationer av deras smarta klockor.

Apple Watch Ultra kommer i titanutförande och har en batteritid på upp till 60 timmar. Apple lanserade även Apple Watch Series 8 och den något mer prisvänliga Apple Watch SE andra generationen.

Apple avslöjar sällan storleken på batterierna under sina presentationer. Däremot berättar de gärna hur många timmar batterierna håller. Då batteritidstimmar baseras på normal användning snarare än precist antal timmar så kan Apples räknande skilja sig från det antal timmar som vi faktiskt får ut. Särskilt om vi använder klockan mycket.

Apple Watch Series 8 Battery Capacity.jpg

Apple Watch Ultra kommer endast i en storlek och det är 49 mm. Enligt Apple kan Apple Watch Ultra, vid regelbunden användning, ge upp till 36 timmars batteritid. Med det nya strömsparläget kan batteritiden förlängas upp till 60 timmar. Batteriet i Apple Watch Ultra har ett 542mAh batteri.

Watch 8 kommer i två storlekar, det är 41 mm och 45 mm. 41mm-varianten har ett 282mAh-batteri. 45mm-varianten har ett större batteri på 308mAh. Enligt Apple ska Series 8 ha upp till 18 timmars batteritid på en enda laddning. Andra generationens Apple Watch SE, som är den mest billigare av de tre modellerna som lanserades i år kommer också i två olika storlekar. Watch SE 2 40 mm-varianten har ett 245mAh-batteri, medan 44 mm-varianten har ett 296mAh-batteri.

Det här betyder att Apple Watch Ultra har ett 76% större batteri än vad Series 8 har. 

Via: Feber

Källa: My Smart Price

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!