Recensioner

Adaptern som rockar allt

2 x 4K @ 60 Hz

Det här är hubben både för PC-användaren och Mac-användaren.

Den eviga jakten på den ultimata hubben fortsätter och med ALOGIC Dual USB-C Super Hub 10-i-1-hubb Dual HDMI 4K@60Hz så har vi kommit så när vi kan när det kommer till mest kompetenta hubb för att koppla in externa skärmar.

Alla som inte har en extern skärm tänker att det bara är att koppla in skärmen i datorn. Men alla som väl har skaffat sig en eller två externa skärmar vet att det inte är så enkelt.

Alogic är som bekant mästare på att ta fram adaptrar för alla behov. Med ALOGIC Dual USB-C Super Hub 10-i-1-hubb Dual HDMI 4K@60Hz så har vi alltså värdens första universella 10-i-1 USB-C docka för både Mac och Windows. Att den sedan har powerdelivery (PD) på 100W är ren och skärm kärlek.

Mac

För alla med en mac med två USB-C portar på ena sidan så är det här guld. Hubben har nämligen två USB-C kablar som löper parallellt och trycks in i sidan på Macbooken. På Mac så kan vi kräma ut härliga 4K i 60 Hz till två bildskärmar. Skulle vi få för oss att bara använda en kabel så kan vi fortfarande kräma ut 4K till två skärma men då enbart i 30 Hz

Windows

På Windowsdatorer, surfplattor eller telefoner med USB-C så räcker det att koppla in den ena USB-C kabeln för att kunna använda alla portarna. På windows så kan vi med en kabel få ut 4K i 30Hz till två bildskärmar.

Oavsett om du sitter på senaste MacBook Pro, Windows dator eller en Chromebook så är det här världens första hub för dubbla displayer. Den är så pass liten och portabel att den kan få följa med på resan lika väl som att vara placerad på skrivbordet på kontoret eller hemma.

Under tiden som jag har testat den här så har den fått följa med i min väska. De två kablarna fäster i varandra med magneter och är båda rätt så styva så de håller sig från att trassla ihop sig.

Portarna

Vi har två stycken HDMI-portar, Ethernet, två USB-A, USB-C med PD, 3,5 mm port för ljudenheter, SD- och Micro SD-kortläsare för överföring av data, bilder och videor.

 

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!