Apple

AirPods 2 kommer med ”Hej Siri”

Hej Siri, säg till Tim Cook att skynda på lite va?

Apple har under den senaste veckan spottat ur sig ett gäng uppdateringar av sina olika operativsystem.

Igår så släppte de även en beta-uppdatering av iOS 12.2, som enligt 9to5mac innehåller funktionen ”Hej Siri” till AirPods 2

När en användare av IOS 12.2 parar ihop sina AirPods 2 för första gången så kommer de bli uppmanade att ställa in ”Hej Siri”.

Bild: MacRumors

Apple själva visade upp funktionen redan på september Keynotet 2018. Rykten kring en andra generation AirPods har länge cirkulerat och det har sagts att de blivit tillbakahållna av att Apple trådlösa laddplatt haft svårt att komma i produkten.

https://youtu.be/JHi-WGFGWek

AirPodsen ska enligt Apple även komma med trådlös laddning. Om vi får se en genaration två med både trådlöst laddfodral och ”Hej Siri” eller om

funktionerna kommer var för sig återstår att se men att funktionen dykt upp i betan av iOS 12.2 bådar i alla fall gott för att vi närmar oss en lansering.

Det har även kommit rykten om att Apple planerar att släppa en hälsofunktion till AirPodsen. Exakt vad den funktionen skulle innebära är oklart men Apple har tidigare visat att hälsoområdet är något de satsar stenhårt på.

MacRumors

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!