Livsstil

Alcoholic Vodka är vodkan som tillverkaren själv varnar för

Lite hipstervarning på detta va?

Alkohol är ju inte bra för kroppen, speciellt inte för ofta och i för stora mängder och Alcoholic Vodka är en vodka som de säljer in på ett lite annorlunda sätt.

Istället för att lyfta fram sin sprit så har Alcoholic Vodka gjort allt för att varna så mycket de kan om den – till och med på själva flaskan. På sin hemsida beskriver de sin produkt som farlig och har även en minst sagt märklig reklamfilm där två personer sitter vid ett bord och sedan börjar kräkas okontrollerat (känsliga tittare varnas).

När de beskriver sin vodka så berättar de att den gjord på svenskt källvatten men är snabba med att poängtera att den är lika farlig som all annan vodka ändå och de berättar även hur många som dör av alkohol varje år:

Alcoholic Vodka is made from pure Swedish spring water. However, it is just as bad for you as any other vodka. Harmful use of alcohol is responsible for the disabilities and poor health of millions of people, and it contributes to over 3 million deaths each year globally.

Är du sugen på att ha en flaska i samlingen så går den att beställa på Systembolaget och priset ligger på 556 kronor. Om vi får gissa lite så har de gjort detta upplägg för att sticka ut och förhoppningsvis sälja mer av sin vodka än att marknadsföra den på ett mer normalt sätt. Artikelnummer på Systembolaget är 57437.

Källa: Alcoholic Vodka

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!