Recensioner

Allt samlat med Journey 3-in-1 Wireless Charging Stand

I vit skrud

Journey 3-in-1 Wireless Charging Stand är stället som enkelt samlar våra Apple-enheter vid skrivbordet eller sängen.

En kabel att ladda dem alla. Journey 3-in-1 Wireless Charging Stand har endast en kabel och det är det som tilltalar oss. Istället för tre kablar som trasslar ihop sig och behöver redas ut inför varje laddtillfälle så har vi en kabel till en 20W laddare för att ladda både iPhone, Apple Watch och ett par trådlösa hörlurar med Qi-laddning.

Journey 3-in-1 Wireless Charging Stand

Design

Till skillnad från Satechis svarta och silvriga Magnetiska 3-i-1 trådlöst laddningsstativ så kommer det här laddstället i två olika varianter. Ett svart och silvrigt och ett vitt och silvrigt – det är det vita vi har testat. I ett vitt sovrum smälter laddstället in och är mer diskret än en ensam kabel som ligger på sängbordet eller skrivbordet. Även LED-lamporna som lyser upp för att indikera att enheterna laddas är diskreta, även i ett mörkt rum, mycket tacksamt. Stället har en vinklad platta som ens iPhone är tänkt att placeras mot. Plattan är MagSafe-kompatibel, det betyder att det är magneter och Qi-laddning. Det här är inte samma sak som Magsafe. Den stora skillnaden är att laddningen är hälften så stark som MagSafe. Men magneterna är minst lika starka och telefonen sitter ordentligt fast samtidigt som stället är tillräckligt tungt för att inte följa med när vi tar bort telefonen. Vikten kontra magneterna ligger på en bra avvägning allt som allt. Det är möjligt att placera telefonen i horisontellt läge på den MagSafe-kompatibla-plattan även om det inte ser helt naturligt ut och det är förmodligen inte så den är tänkt att användas. Vinkeln på plattan är fast och går inte justera men vinkeln på stället är lagom för att kunna användas samtidigt som vi ligger i sängen eller sitter vid skrivbordet. För ofta behöver vi ladda telefonen samtidigt som vi använder den.

Journey 3-in-1 Wireless Charging Stand

På toppen av laddaren hittar vi en urgröpning för att ladda vår Apple Watch. Det är en inbyggd Apple Watch-laddare vilket är trevligt jämfört med de laddarna där vi behöver använda en separat Apple Watch-laddare. På det här sättet slipper vi ha ytterligare en kabel som ska gömmas någonstans. Bottenplattan av laddaren har även den en urgröpning. Denna något större och med Qi-laddare. Här kan vi ladda vad helst vi vill som har Qi-laddning. Även om det tydligt syns att urgröpningen är formad efter Apples trådlösa laddetui till AirPods.

Journey 3-in-1 Wireless Charging Stand

Funktion

Det följer inte med en 20 Watt-laddare när vi köper den här laddaren, men när vi väl har införskaffat en sådan har vi en laddare som ger ström till vår iPhone 12 eller 13 i 7,5 Watt. Laddaren för iPhone har även överströmsskydd, överspänningsskydd och övertemperaturskydd. Den klarar av att detektera främmande objekt och kan då förhindra att laddaren överladdar enhetens batteri. För alla som har en av de senare Apple Watch med stöd för snabbladdning har den här laddaren stöd för även detta.

Även om plattan nedtill är tänka att ladda AirPods går det att använda den MagSafe-kompatibla plattan för detta också. Det som krävs då är att vi har ett par AirPods med MagSafe-fodral för att etuiet ska fastna mot magneterna.

Läs mer
Inga inlägg!