Smarta Hem

Amazons två nya Echo-enheter nu tillgängliga i Sverige

Internationella versionerna av nya Echo Show 8 och Echo Dot lanseras officiellt
Detta inlägg innehåller reklam genom annonslänkar för Amazon

Amazon lanserar nu sina två nya Echo-enheter i Sverige. Det är Echo Show 8 och nästa generations Echo Dot som nu officiellt går att få tag på här hemma.

Amazon meddelar idag att de lanserar sina två nya Echo-högtalare officiellt på den svenska marknaden. Det är de internationella versionerna som kommer att säljas i Sverige via Amazon.

Amazon Echo Show 8 är utrustad med en 13-megapixels vidvinkelkamera som panorerar och zoomar under videosamtal. Den har dessutom en 8″ HD-skärm med adaptiva färger, en octa-core processor och dubbla stereohögtalare. Det går alldeles utmärkt att använda Echo Show 8 för att se på film från Prime Video eller Netflix samt lyssna på musik från Apple Music eller Spotify. Äger du kameror från Ring så kan du ha koll på dessa via denna smarta högtalare. Echo Show 8 har ett inbyggt linsskydd för kameran som skyddar din integritet när så önskas.

Rekommenderat pris för Amazon Echo Show 8 är 1499,99 kronor och kan förbeställas här.

Amazon Echo Dot är utrustad med en ny temperatursensor samt touch- och rörelsekontroller. Den lovar också bättre ljud med kraftfullare bas och ska leverera tydlig röståtergivning jämfört med föregående generation. Styr ditt smarta hem via en kompakta högtalaren.

Rekommenderat pris för Amazon Echo Dot Charcoal är 649,99 kronor och kan köpas här.

Fortsättningsvis är det engelska som gäller för att kommunicera med röstassistenten. Echo Show 8 finns tillgänglig för förbeställning nu för leverans i januari nästa år medan Echo Dot går att beställa för omgående leverans.

Källa: Pressmeddelande

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!