Smarta Hem

Apolnus Myth A1 är en ny luftrenare för HomeKit

Utmärker sig genom att erbjuda tvättbara filter

Ville du ha en luftrenare i HomeKit för något år sedan fick du leta. Nu finns det tacksamt nog flertalet modeller att välja på och Apolnus Myth A1 är den senaste.

Apolnus Myth A1 är en ny luftrenare med stöd för Apple HomeKit som sticker ut genom att erbjuda återanvändbara filter. Det taiwanesiska företaget Apolnus lanserar nu sin nya luftrenare och även om den inte kommer till vår marknad så bör den ändå uppmärksammas lite. Anledningen är att den erbjuder luftfilter som kan återanvändas genom att tvättas vilket säkert är välkommet för alla de som inte känner för att spendera x antal hundralappar på ny filter varje år.

Apolnus Myth A1

Att tvätta sina filter innebär inte bara en lägre kostnad för konsumenten utan även ett mindre berg av sopor som genereras varje år. Apolnus Myth A1 använder separata filter för att ta hand om damm, husdjurspartiklar och allt annat som flyger runt i luften i våra hem. Den är dessutom utrustad med UV-ljus som hjälper till att bryta ner bakterier och virus.

Utöver att fungera med Apple HomeKit så ska den även vara kompatibel med Google Home och använder 2.4 GHz-bandet för att ansluta till ditt nätverk. Det finns också touch-kontroller på luftrenaren om du inte vill fibbla med mobilen eller använda röststyrning. Är du sugen kan du även montera på hjul så att den lättare kan flyttas runt i hemmet.

Källa: HomeKit News

Läs mer
Inga inlägg!