Ljud & Bild

Appen LG ThinQ adderar begränsat stöd för HomeKit

Förhoppningsvis blir det mer användbart när Matter lanseras

LG har adderat möjlighet att styra HomeKit via sina kompatibla tv-apparater. Visserligen verkar stödet för HomeKit vara begränsat men ändå…

LG har nyligen uppdaterat sin ThinkQ-app och med denna uppdatering adderas även stöd för Apple HomeKit, om än i begränsad form. I vanlig ordning behöver du ge åtkomst till din hemdata i appen och därefter dyker en del, men inte alla dina enheter upp i ThinQ-appen. Mycket mer spännande än så blir det inte och har du ett hus fullt av LG-prylar och endast ett fåtal från HomeKit kan detta vara en trevlig nyhet.

Enligt test från HomeKit News verkar det inte vara möjligt att, i appen, sätta upp automationer som kombinerar produkterna. Vilket i sig är begripligt om de inte har stöd för HomeKit men då återstår frågan – vad tillför stödet i appen? Visst, det kan förändras i och med Matter men fram tills dess verkar det vara en mindre användbar uppdatering.

Någon som kör LG på allt hemma och testat något kul?

Källa: HomeKit News

Vi finns på Patreon!

Vi ser att du har en AdBlocker på! Vår dröm är att kunna erbjuda er det senaste inom konsumentteknik utan att behöva fläska på med annonser. Vill du hjälpa oss att göra det till verklighet?

Stöd oss via Patreon!

Kommentarer