Apple

Apple bekräftar att det förblir gröna bubblor från Android

Inte så oväntat

Debatten om gröna och blåa bubblor kommer att fortsätta och det blir helt enkelt bara fler funktioner för meddelande som inte kommer från en iPhone.

Efter Apples tillkännagivande av stöd för RCS (Rich Communication Service) så är det många som undrade om det här skulle förändra hur meddelanden mellan en Android-telefon och en iPhone ser ut idag. Alltså utseendemässigt för det kommer att förändra hur vi kommer att kunna kommunicera på flera sätt. Bland annat kommer det bli bättre upplösning på bilder och många funktioner som Apples iMessage har idag kommer att fungera med RCS.

Men Apple har alltså bekräftat för 9to5mac att gröna bubblor fortsätter att vara standard för meddelanden som inte kommer från en telefon med iMessage. Med andra ord så läggs RCS endast till som ett tillägg för tidigare SMS och iMessage fortsätter vara sin egen standard.  Det här är inte särskilt förvånande men det kanske kommer att vara lite trist för alla som hade hoppats på ett mer enhetligt utseende oavsett vem du skriver meddelande med. Vad tycker du? Berätta gärna i kommentarerna.

Via: 9to5mac

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!