Apple

Apple kan släppa billigare AirPods

AirPods Lite

Apples nästa hörlurar kan vara ett par billigare AirPods Lite och även AirPods Max kan få en uppdatering.

Det är enligt en rapport från den pålitliga analytikern Ming-Chi Kuo som vi får reda på att Apple kan vara på väg att släppa en ny generation AirPods inom en snar framtid. Den produktserien av AirPods kommer att innehålla en billigare “AirPods Lite” med ett riktpris på $99 och en uppdaterad version av AirPods Max. Ming-Chi brukar vara bra på att ha örat mot rälsen när det kommer till Apples kommande produkter. Men rapporten kommer inte ensam, den här nyheten följer en liknande rapport från en annan analytiker, Jeff Pu, som också sagt att Apple arbetar möjligheten till en mer budgetvänlig AirPods-modell.

För närvarande säljer Apple AirPods (andra generationen) för 1 795 kr och AirPods Pro (andra generationen) för 3 295 kr. De nya “AirPods Lite” skulle vara ett helt nytt tillskott till AirPods-serien och skulle rikta sig till en mer budgetmedveten konsument. Kuo nämnde också en uppdaterad version av AirPods Max. Den första och enda generationen AirPods Max släpptes i december 2020. Kuo nämner inte vilka förändringar vi kan förvänta oss men gissningsvis kommer AirPods Max framöver laddas med USB-C istället för Lightning.

Enligt Kuo kommer Apple sikta på en lansering av de nya AirPods Lite först under andra halvan av 2024, men denna tidslinje kan tyvärr skjutas fram till 2025. Detta då Apple lägger mestadels av sitt krut på det ryktade VR/AR-headsetet. Detta innebär att konsumenter inte bör förvänta sig några större förändringar i AirPods-sortimentet förrän då.

Via: 9to5mac

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!