Apple

Apple presenterar AirPods Pro 2

Tystare och med bättre ljudkvalitet

Nya AirPods har en högre bandbredd för att låsa upp banbrytande upplevelser.

Rumsligt ljud kan ställas in för dig personligen med hjälp av TrueDepth-kameran som skapar en personlig profil för rumsligt ljud baserat på storleken och formen på ditt huvud och dina öron.

Brusreduceringen blir ännu bättre. Med hjälp av det nya H2-chippet. Ny aktiv brusreducering. Minskar oönskat ljud. För att skapa en nästa generations upplevelse använder H2 avancerat beräkningsljud. Upp till 2 gånger mängden brus som avbryts över den ursprungliga AirPods Pro.

Vi får även ett förbättrat läge för Hitta med det nya fodralet för AirPods Pro 2 som inkluderar en högtalare, för alla gånger som någon lagt hörlurarna på ett bra ställe.

Transparensläget tar det till nästa nivå med adaptiv transparens. Minskar volymen av miljöbuller som till exempel byggarbeten. Bearbetar ljud 48 000 gånger per sekund. Reagerar på alla höga ljud du utsätts för.

Fodralet ger oss upp till 30 timmar batteritid, hörlurana i sig ger oss upp till 6 timmar. Fodralet går nu även att ladda med samma laddare som du använder till din Apple Watch.

AirPods Pro 2 går att beställa från den 9 september klockan 14:00 för ett pris på 3295 kronor.

Artikeln uppdateras löpande.

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!