Apple

Apple registrerar tre nya Mac-modeller hos EEC

Vilka Mac-datorer kan det vara?

Ryktena för ett event i mars växer sig starkare med att nya modellnamn dyker upp i databas.

För att Apple ska kunna sälja sina produkter i länderna som tillhör EEU (Eurasiska Ekonomiska Unionen) måste först produkterna registreras i EEC:s (Eurasian Economic Commission) databas. Databasen har ofta skvallrat för att produkter från Apple är på gång, även om det inte finns något krav i registreringen för att produkterna skall släppas i en närliggande framtid.

Totalt är det tre produkter som registrerats med modellnamnen A2615 och A2686 med macOS 12, sedan även en portabel enhet med modellnamn A2681 med macOS 12. Detta tyder på att det gäller två stationära datorer och en bärbar. Den senare har spekulerats vara en uppdaterad modell av den MacBook Pro med tretton tums skärm och M1-chippet som Apple har i sitt lager, som tros presentera det nya M2-chippet.

Eftersom skärmanalytikern Ross Young påstår att iMac Pro inte lanseras innan juni så får vi gissa att de två stationära modellerna gäller Mac mini Pro. Utöver detta tros Apple presentera en iPhone SE med 5G och uppdaterad iPad Air under mars-eventet.

Via: MacRumors

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!