Apple

Apple ryktas släppa en 15,5-tums MacBook Air nästa vår

Undrar om den kommer vara så "Air" då?

Gillar du en större skärm på din Mac så är idag det enda alternativet att köpa MacBook Pro 14″ eller 16″ och det är inte helt gratis men i vår kan ett lite mindre dyrt alternativ finnas.

MacBook Pro 16″ är en fantastisk dator med en stor och härlig skärm men prislappen är rätt hög på grund av att hårdvaran är riktigt vass. Så vill en Apple-användare ha en MacBook med stor skärm så finns det inget annat alternativ oavsett om man behöver den kraftfulla hårdvaran eller inte. I vår kan det bli ändring på detta då det nu ryktas att Apple kommer släppa en MacBook Air med en 15,5-tums skärm. Designen kommer vara densamma som nya MacBook Air och kan komma med M2 och M2 Pro som alternativ.

Utöver detta så kommer den komma utrustad med en stor Force Touch trackpad, MagSafe-laddning, vassare högtalare och en 1080p-kamera. Det som kommer skilja sig från Pro-modellerna är att den inte kommer med en mini-LED-display och ProMotion som ger skärmen en uppdateringsfrekvens på 120 hertz. Om dessa rykten stämmer återstår att se i vår men det vore smart av Apple att lansera en bärbar dator med större skärm som inte har lika hög prislapp.

Via MacRumors

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!