Recensioner

Apple Watch-laddare som tål hårda tag

En extra lång historia

Apple som så många andra envisas med att ha en egen form av laddning till sin klocka.

Apple Watch laddaren kan inte användas till någon annan produkt än just Apple Watch och Apple Watch kan inte heller laddas med någon annan sladd än en specifik Apple Watch kabel.

Så när det då behövs en ny laddkabel till Apple Watch så har vi några boxar som vi vill ticka i. Ett är längden på kabeln. Till den första Apple Watch, series 0, så följde det med en lång kabel på hela 2 m. Medan Apple ganska snart snålade in på längden av kabeln till efterföljande modeller och i dag är det endast en kabel på 1 m som följer med.

Apple Watch laddare Kanex DuraBraid Apple Watch certifierad kabel 3m - Svart

Längd, Kanex DuraBraid Magnetic Charger USB Cable 3M For Apple Watch är som namnet antyder på hela tre meter. Alla som har vägguttaget en bit från nattduksbordet vet hur störigt det är när kabeln är för kort. Det är inget problem i det här fallet, tre meter räcker och blir över.

Hållbarhet, Kanex DuraBraid kabeln är gjord för att hålla extra länge. Här behöver vi inte fundera på om den kommer gå i sönder i första taget när vi använder den. Istället för plast och gummi har kabeln ett flätat material som Kanex kallar DuraBraid.

Apple Watch laddare Kanex DuraBraid Apple Watch certifierad kabel 3m - Svart

Stabilitet, det tredje bekymret med laddkablar för Apple Watch är att magnethuvudet tenderar till att inte ligga kvar på plats. Det här har Kanex löst med att magnethuvudet på kabeln är dubbelt så tjockt som på en vanlig Apple Watch laddare och undersidan är försedd med gummibotten.

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!