Smarta Hem

Arlo går på jakt efter kunder med hög molnlagring

Dags att se över var din kamera är placerad

Det här med abonnemang på tjänster är ju många företags extra ben för inkomster. Dock så går det kanske inte alltid som planerat vilket Arlo upptäckt.

Arlo har i ett nyhetsbrev informerat abonnemangsinnehavare till deras tjänst, Arlo Secure att de kommer att uppdatera villkoren. Kort sagt handlar det om att förtydliga sin policy kring normal och tillåten användning av deras lagring i molnet. Nu kommer företaget att se till att varje användare har en “rimlig” användning varje månad (maximalt 15 timmar per kamera) för att säkerställa en tjänst av hög kvalitet. Anledningen till detta tycks vara att en del kunder förbrukar ovanligt stora mängder molnlagring vilket sägs påverka andra kunders hastighet och stabilitet. Stora mängder data kan utlösas om en kamera är placerad i ett område, inom- eller utomhus, där mycket rörelse sker framför. Kunder som överskrider sin datatilldelning kommer att kontaktas av Arlo för att tillsammans hitta en lösning i linje med den nya policyn.

Den nya policyn kommer att träda i kraft den 9 maj och gäller inte abonnemang som avser oavbruten videoinspelning (CVR). Hela policyn går att läsa via länken nedan.

Vad har ni för spontana tankar kring detta? 

Källa: Arlo

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!