Smarta Hem

Assa Abloy lanserar nya lås

Linus Yale

Assa Abloy som är ägare bakom August och Yale har nu lanserat nya lås till både den amerikanska och europeiska marknaden.

Assa Abloy har haft det smarta låset August på den amerikanska marknaden och på den europeiska marknaden har Yale varit det stora. Nu väljer Assa Abloy att presentera helt nya lås som ska vara kompatibla med Amazon Alexa, Google Assistant, Apple HomeKit, Airbnb and IFTTT. Det är version nummer fyra av August-låse och denna version innehåller ett wi-fi chip så det går att koppla upp låset direkt till nätverket utan att behöva använda en brygga. Låset är även 45% mindre än den tidigare versionen. Dock har batteritiden blivit något sämre, från version tres 6 månader klarar nu version fyra bara av 3-6 månader.

august lock

August låset är av modellen som fästes på insidan av dörran över vredet. Detta så att du inte behöver byta ut låskista och allt utan kan behålla ditt originallås. Det nya låset från Yale är av samma modell som det nya låset från August, men kommer gå under Yales namn, vara utformat för att passa så många av de europeiska dörrarna som möjligt och gå under namnet Linus. Linus-låset kommer utan wi-fi modul och kräver alltså en brygga för att kunna koppla upp mot nätverket. Yale passar även på att lansera medicinskåp, kassaskåp och en leveranslåda som alla tre är uppkopplade och fungerar mot det smart hemmet.

https://youtu.be/RjS9nPA1oiI

Via: TechCrunch

 

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!