Pryl

Bird Buddy öppnar upp sin fågelapp för alla

Upptäck vad som flyger runt och äter hos användarna

Nu öppnar Bird Buddy upp sin app för alla som är intresserade av att titta på ätande fåglar. Den AI-drivna appen listar mer än 1 000 olika fågelarter.

Bird Buddy är prylen för dig som vill ha full koll på allehanda sorter av fåglar. Vi har tidigare testat produkten (läs recensionen här) och nu öppnar företaget upp sin app för alla som är intresserade. För dig som inte har koll så är Bird Buddy en fågelmatare med kamera och en koppling till en AI-tjänst i molnet som låter dig få mer information om fågel som äter hos dig. Med Bird Buddy Explore går det nu att surfa runt på anslutna kameror världen över och ta en titt på vilka fåglar som tittar förbi.

Totalt detekteras det runt en miljon fåglar varje dag via de mer än 150 000 fågelmatare från företaget som finns utplacerade världen över. Utöver att kolla på fåglar så erbjuds också en lärande del i appen kring just fåglar.

Samtidigt lanserar företaget två nya tillbehör till sina fågelmatare; Bird Buddy Perch Extender som ger lite mer utrymme för större fåglar att äta samt Bird Buddy 3-in-1 Nutrition Set som har en vattenfontän, gelébricka samt en frukthållare.

En sista nyhet är Bird Buddy Pro som är ett abonnemang som låter användare ignorera vissa arter och lägga till ett läge för att maximera detektering av fåglar.

Källa: TechCrunch

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!