Smarta Hem

Blink presenterade Video Doorbell och Floodlight Cam

Det som sticker ut är den låga prislappen för båda produkterna

Blink som också ägs av Amazon passade på att visa upp lite nytt de med. En dörrvideoklocka och en floodlight kamera till riktigt låga priser.

Företaget Blink som köptes upp av Amazon för ett par år sedan (2017) har ännu inte dykt upp officiellt här i Sverige. De har gjort sig ett namn med att erbjuda funktionella övervakningsprodukter och säkerhetskameror till låga priser. Ikväll passade de på att presentera en dörrvideoklocka vid namn Blink Video Doorbell samt en kombinerad kamera och strålkastare, Blink Floodlight Cam.

Blink Video Doorbell

Blink Video Doorbell får ett pris på låga USD 49,99 och kan användas både trådlöst via 2 vanliga lithium AA-batterier samt kabelansluten. Den har kamera som ger 1080p HD-video, mörkerseende, rörelsesensor, tvåvägskommunikation och integration mot Alexa. Produkten presenterades redan 2018 men dyker alltså upp först nu…

Blink Floodlight Cam

Blink Floodlight Cam

Vi fick även se ett fäste med strålkastare som kan kombineras med Blink Outdoor Camera. Fästet kostar USD 40 och lyser upp med 700 lumen vid detektering av rörelse. Blink Floodlight Camera dyker upp på marknaden nästan samtidigt som konkurrenten Nest lanserar sin variant men Blink sticker ut med lägre pris på USD 140 och detta innefattar både en kamera och det nya fästet.

Källa: The Verge

 

Vi finns på Patreon!

Vi ser att du har en AdBlocker på! Vår dröm är att kunna erbjuda er det senaste inom konsumentteknik utan att behöva fläska på med annonser. Vill du hjälpa oss att göra det till verklighet?

Stöd oss via Patreon!

Kommentarer