Apple

Bloomberg: iPad Pro med trådlös laddning och iPad Air blir utan OLED

Gurman är ute och svingar rykten om tre kommande iPads till nästa år

Föga förvånande är att Apple jobbar på att släppa tre nya iPad-modeller till nästa år men desto mer spännande är detaljerna som Mark Gurman avslöjar.

I sitt nyhetsbrev skriver Gurman utan några indikationer om vad som kan uppdateras men att Apple i sedvanlig manér tänker släppa en ny grundmodell av den klassiska iPad med 10,2 tums skärm. Om iPad Air dödar han istället ryktet om OLED-skärm till att Apple har beslutat att köra med LCD ännu ett år men med uppdaterad insida.

Apples värstingmodell iPad Pro kan få en ny design i form av glas på baksidan, detta för att kunna vara kompatibelt med trådlös laddning. Gurman varnar dock om att Apple kan skrota idén helt om de inte blir nöjda med resultatet och eftersom att de flesta trådlösa laddare är skapta för telefoner kan det röra sig om en mindre yta med glas. Det skulle kunna betyda en cirkel med magneter för att bli kompatibelt med nuvarande MagSafe eller en helt ny sorts laddning.

Via: MacRumors 

Läs mer

Vi finns på Patreon!

Vi ser att du har en AdBlocker på! Vår dröm är att kunna erbjuda er det senaste inom konsumentteknik utan att behöva fläska på med annonser. Vill du hjälpa oss att göra det till verklighet?

Stöd oss via Patreon!
Inga inlägg!