El-fordon

Circle K och Mer Sverige inleder roamingsamarbete

120 nya laddplatser

Mer Sverige och Circle K inleder samarbete och ökar och förenklar därmed tillgängligheten för elbilister i Sverige.

Både Circle K och Mer Sverige publika laddplatser kommer öppnas upp och bli tillgängliga för bådas kunder.  Enligt Mer Sverige kommer det här “samarbetet innebära ett bättre erbjudande som förenklar betalningen för laddningen och ger tillgänglighet till ett större nätverk av publika laddare för slutkunden”.

Mer Sverige ser det här roamingssamarbetet tillsammans med en utbyggnad av supersnabbladdning som en del i att göra det enklare för sina kunder. Båda företagens appar kommer att visa alla laddare som ingår i roamingssamarbetet. Exakt när samarbetet går live är inte bestämt men Mer Sverige meddelar att det är inom kort. Som Mer-kunder kommer det här samarbetet innebära tillgång till ytterligare 120 laddplatser med supersnabbladdning. Fredrik Nordin, Managing Director på Mer Sverige säger:

Roamingsamarbeten med premium-partners som likt Circle K delar vår syn på hur vi kan skapa en bra och proffsig laddupplevelse för kunden är en viktig del i detta arbete

Då Circle K tidigare inte haft några samarbeten blir det här en stor ökning för deras kunder. Är du mer intresserad kommer det här tilltaget med största sannolikhet analyseras i nästa avsnitt av podden Elbilsveckan.

Vad innebär roamingsamarbetet?

  • Mer’s och Circle Ks laddare blir synliga i varandras appar
  • I apparna syns tydliga priser för laddningen
  • Apparna ger en översikt över alla laddstationer och vad det är för typ av laddare på respektive site
  • Slutkunden betalar enkelt via sitt Mer-abonnemang även på Circle Ks laddare och vice versa

Källa: Mer pressmeddelande

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!