Övrigt

Då kan du förhandsboka iPhone 6 i Sverige

Svenskt lanseringsdatum för iPhone 6 och 6 Plus är som vi tidigare nämnt 26 september, men nu står det klart att även vi svenskar kommer att kunna lägga in bokningar i förväg.

Redan nu på fredag 19 september, samma dag som modellerna börjar levereras och säljas över disk i USA och ett fåtal andra utvalda länder, erbjuder svenska såväl operatörer som återförsäljare möjlighet till förhandsbokning av både iPhone 6 och 6 Plus.

Från och med 00.01

Från och med klockan 00.01 på fredag 19 september kan du registrera din beställning hos TeliaTre, Telenor, Halebop samt Tele2. Utöver dessa har även återförsäljare som Kullander och Macforum meddelat om samma sak.

Respektive återförsäljares priser kommer att presenteras i samband med att förhandsbokningen öppnar. Inga priser är angivna i dagsläget, inte heller vilka slags abonnemangserbjudanden som kommer att finnas.

Ett gemensamt eko från alla dessa handlare är att de förväntar sig en begränsad tillgång i den första leveransvågen, och det är först till kvarn som gäller.

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!