Recensioner

Dagen då iPad Pro fick portar för alla

Bäst i klassen

Kanex leverar den optimala adaptern/hub/dockningsstationen för iPad, Kanex 6-in-1 Multiport USB-C dockningsstation för iPad Pro

Jag har testat otaliga USB-C adaptrar till min iPad Pro. Det har varit allt från donglar som dinglar till adaptrar som vickande sitter direkt mot USB-C utgången.

Kanex 6-in-1 Multiport USB-C dockningsstation för iPad Pro

Kanex löser det här fantastiskt bra med en hub/dockningsstation som fästes direkt över ena hörnan på iPaden och sedan kopplas in med en kort kabel till USB-C porten. Dockningsstationen fungerar direkt på iPaden men även tillsammans med Apples egna tangentbord, Apple Smart Keyboard Folio, så fungerar den genom att adaptern har en avtagbar förhöjning.

Kanex 6-in-1 Multiport USB-C dockningsstation för iPad Pro

Tidigare adaptrar vi testat har behövts dras ut varje gång som iPaden stängts ihop och lagts ner i väskan. Det här resulterar allt för ofta i att jag inte hittar adaptern när den väl behövs. Med Kanex dockningsstation så är det här inga bekymmer då dockningsstationen är tänkt att sitta kvar på iPaden. Personligen så kopplar jag loss kabeln och från USB-C porten på iPaden och fäster den i USB-C porten på Kanex då jag inte vill bryta av den i iPaden.

Kanex 6-in-1 Multiport USB-C dockningsstation för iPad Pro

Kanex 6-in-1 Multiport USB-C dockningsstation för iPad Pro huserar i stort sätt allt vi kan tänkas behöva till en iPad Pro. Dockningsstationen har en HDMI port för att ansluta en 4K skärm, en 3,5 mm hörlursutgång för att lyssna på musik med våra trådade hörlurar, SD och MicroSD portar för att skyffla över bilder från minneskort och en USB-A 3.0 port för att koppla in hårddisk, mus eller tangentbord. Sist men inte minst har vi en USB-C port för att kunna ladda iPaden samtidigt som vi använder alla andra portarna på dockningsstationen.

Designen på den här dockningsstationen är genomtänkt. På sidan som fästes över skärmen är den svart för att smälta in med iPadens svarta ram och på baksidan kommer den i samma Apple Spacegray som iPaden. Dockningsstationen är placerad över ena högtalaren på iPaden är därför perforerad så att ljudet ska komma ut genom dockningsstationen.

Så förbättringspotentialen hos Kanex ligger nu i att göra en dockningsstation där kabeln går att fästa (eventuellt med magnet) direkt mot dockningsstationen när den inte används så att inte kabeln hänger löst. Kanex 6-in-1 Multiport USB-C dockningsstation för iPad Pro fungerar trots namnet till Windows 10, MacOS och Google Chrome också. Designen

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!