Apple

De här apparna från Apple fungerar med Always-on

Få vägbeskrivning på skärmen fast den är avstängd

Med iPhone 14 Pro och 14 Pro Max får vi en skärm med stöd för Always-On som kan visa viktig information som bland annat vägbeskrivningar.

Utöver låsskärmen så fungerar Always-On skärmen med ett antal appar från Apple som Kartor, telefon och röstmemon,  detta enligt en viderecension från Brian Tongs. I Kartor-appen är kartan dold och endast vägbeskrivningar, ankomsttid och återstående avstånd visas. I apparna Telefon och röstmemo är olika delar av gränssnittet nedtonade. Brian Tong visar hur vissa av dessa appar ser ut i videoklippet nedan.

I några av de tidiga recensioner av iPhone 14 Pro som vi sett, har vissa anmärkt på att Always-On skärmen haft en påverkan på batteritiden men det kommer troligen inte att vara överdrivet med tanke på att skärmen går ner till ett tillstånd där den drar mindre ström med en uppdateringsfrekvens på 1Hz när den är i Always-On läget. Skulle man ändå tycka att funktionen påverkar batteritiden för mycket, kan den stängas av i Inställningar under Visning och Ljusstyrka.

Via: Macrumors

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!