Apple

Det här är iPhone 14 och iPhone 14 Plus

Satellit-telefonen är här!

iPhone mini är borta men vi kan välkomna Apples senaste tillskott iPhone Plus med hela 6,7 tum skärm.

iPhone 14 och iPhone 14 Plus kommer i storlekarna 6,1 tum och 6,7 tum Super Retina XDR-skärmar med 1200 nits. Som ryktena sa så blev det A15 Bionic på insidan men istället utlovas den bästa batteritiden någonsin i en iPhone. Kameramässigt blev det en ny huvudkamera med 12 megapixel med större sensor som ser till att ta in mycket mer detaljer och ljus samtidigt som den kan ta nattfoton dubbelt så snabbt.

Även frontkameran fick sig ett lyft med en ny kamera på 12 megapixel. Med Apples senaste funktion Photonic Engine kommer samtliga kameror att ta mycket bättre bilder i mörkt ljus och fungerar tillsammans med Deep Fusion för att få fram mer detaljer. Det nya krockdetektionen kommer även till iPhone 14-serien och även om det inte berör oss i Sverige så kommer telefonerna endast finnas tillgängliga med eSIM i USA.

Apples nya satellitsystem är här och kommer att kunna hjälpa dig i kritiska lägen när ditt mobilnät inte räcker till. Din iPhone kommer att kunna hjälpa dig att hitta en satellitsignal och skicka ett nödmeddelande för hjälp till din position. Det kommer även gå att skicka din nuvarande plats till dina nära och kära när du är utom räckhåll och meddelanden som skickas genom satellitsystemet visas som gråa bubblor. iPhone 14-serien kommer i färgerna Midnatt, Stjärnglans, Blå, Lila och Product (RED). iPhone 14 börjar på 11 995 kronor och iPhone Plus börjar på 13 495 kronor.

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!