Mobil

Det här är nya Samsung Galaxy Z Fold 6

Mycket AI - mycket bättre

Den senaste vikbara Galaxy Z Fold 6 är fullspäckad med både hårdvaru- och mjukvaruuppgraderingar, med stort fokus på AI-funktioner.

Innanför västen hittar vi ett Snapdragon 8 Gen 3-chip och 12GB RAM på Galazy Z Fold 6. Huvudskärmen är en 7,6-tums AMOLED-skärm med 120Hz adaptiv uppdateringsfrekvens, och yttre skärmen är en 6,3-tums AMOLED. Maximala ljusstyrkan ligger på imponerande 2 600 nits. Huvudkameran ligger på 50 megapixel och ultravidvinkelkameran 12 megapixel.

På AI-sidan tillkommer flera nyheter som presenterades med Galaxy S24, exempelvis cirkelsökning och AI-fotoredigering. Galaxy Z Fold 6 får även ett tolkningsläge för samtal på olika språk och liveöversättning för samtal. Chatthjälpen rättar både stavning och grammatik. Dessa AI-verktyg finns även i Notes-appen, som erbjuder automatisk summering, formatering och översättning. Även funktioner som Z Fold 6 har Gorilla Glass Victus 2 på fram- och baksidan och en förbättrad gångjärnsmekanism för ökad hållbarhet.

Galaxy Z Fold 6 finns för förbeställning nu i färgerna rosa, marinblå och silver samt exklusiva färger som vit och svart. Priset börjar från 24 990 kronor.

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!