Apple

Det här ryktas Apple släppa under våren

En gul iPhone

Apple brukar släppa nya produkter under vårkanten och om vi ska tro på ryktena är det inga nyheter som får oss att ramla av stolen. 

Gissningarna duggar tätt men de flesta är överens om att Apple kommer att släppa nya produkter någon gång under mars eller april-månad.

MacBook Air 15 tum

MacBook Air M2

Att Apple kommer släppa en MacBook Air med en femton tums skärm har vi hört rykten om länge. Nu verkar analytiker vara överens om att det äntligen är dags. Det kommer inte finnas något som skiljer den här från nuvarande modell med 13,6 tums skärm. Det blir samma design och M2 på insidan med en något dyrare prislapp för att kompensera för skärmstorleken.

Mac Pro med M2 Ultra

Om vi ska tro på alla rykten och källor så verkar det inte som att Apple inte kan bestämma sig för hur de ska göra med Mac Pro. Enligt Bloombergs Mark Gurman så ska Apple ha skrotat planer på en M2 Extreme-processor för att istället släppa Mac Pro med M2 Ultra. Alltså uppföljaren på M1 Ultra som introducerades med Mac Studio. De tråkigaste ryktena är att det ser ut att bli samma enorma chassi från 2019 – men utan möjlighet att uppgradera varken RAM-minne eller grafikkort.

Ny färg för iPhone 14

Apple IPhone 14 IPhone 14 Plus 5up Hero 220907

En ny färg till våren brukar vara standard från Apple och den nya färgen verkar redan ha läckt ut. Nämligen en gul iPhone 14 och iPhone 14 Plus. En gul iPhone har inte funnits tillgänglig sedan Apple erbjöd iPhone 11 i gult för fyra år sedan.

Om dessa rykten stämmer så är chansen stor att Apple släpper nyheterna med ett pressmeddelande och några korta videos. Precis som de gjorde tidigare i år när MacBook Pro-modellerna och Mac mini uppdaterades.

Via: Macrumors

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!