Kultur

Disney+ tillåter inte längre lösenordsdelning

Allt roligt har ett slut

Om du har delat ditt Disney+ konto med polare för att hålla ned kostnaden så är det snart slut på det roliga för Disney gör en Netflix och tillåter inte längre detta.

Disney har ändrat sina villkor för sin streamingtjänst och det är inte längre tillåtet att skapa en profil åt en kompis och sedan ge ut ditt lösenord så ni båda kan avnjuta materialet på Disney+. Det nya avtalet trädde i kraft den 25 januari för nya kunder och befintliga kunder kommer kunna dela lösenord fram till den 14 mars sen är det roliga slut.

I användarvillkoren framgår det att om man inte slutar delar sitt lösenord så kan kontot tas bort och vill du fortsätta dela ditt konto med andra så kommer det erbjudas ett abonnemang som kostar lite extra där det går. Disney tror att denna åtgärd kommer att inbringa upp till sex miljoner nya prenumeranter till nästa kvartal och undertecknad har svårt att se att de lyckas med den siffran, men jag har haft fel förut. I artikeln från Hollywoodreporter framgår det inte om detta är en global åtgärd eller om det bara blir USA till en början så det återstår att se.

Via Hollywoodreporter

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!