Smarta Hem

Dyson lanserar en lite udda robotdammsugare

Visar också upp nya luftrenare och nya skaftdammsugare

Dyson har presenterat en del nyheter för våra hem. Bland annat en färgglad robotdammsugare, något vi inte är vana vid att se då de ofta är svarta eller vita.

Amerikanska företaget Dyson har visat upp en ny robotdammsugare, en skaftdammsugare samt en luftrenare för våra hem. Som brukligt med många av deras produkter så drar designen och färgsättningen blickarna till sig.

Robotdammsugaren Dyson 360 Vis Nav Robot Vacuum

Dysons nya robotdammsugare ser onekligen ut som en korsning av en skaftdammsugare och en robotdammsugare. Enligt uppgift ska denna kunna komma åt smuts invid väggar och hörn på ett bättre sätt.

Den färgglada blå robotdammsugaren är den första på länge från Dyson efter ett mindre fiasko 2016 med Dyson 360 Eye. Denna modell har en något slimmare design och är speciellt anpassad för amerikanska hem så om den kommer över Atlanten återstår att se.

Som robotdammsugare så erbjuder den inga av de extra funktioner vi är vana vid att se idag som självtömning, moppning – inte ens någon form av AI för att undvika objekt som ligger i vägen. Tekniken för att navigera runt är den egna som baserar sig på SLAM och körtiden ligger på 50 minuter.

Skaftdammsugaren Dyson Submarine

Dyson Submarine är inte bara en skaftdammsugare utan har även moppfunktion. Även denna sticker ut med sin design och är företagets första med just möjligheten att moppa golv.

Företaget har också visat upp nya versioner av sina skaftdammsugare, Dyson Gen5detect och Dyson Gen5outsize. Båda har Dysons femte generation av Hyperdymium-motorer som ska vara mindre, snabbare och mer kraftfulla än tidigare versioner.

Luftrenaren Dyson Purifier Big+Quiet Formaldehyde

Den nya luftrenaren som är av modell större kommer i två olika versioner och ska ta död på formaldehyd samt 99,97 procent av andra föroreningar hemmet.

Källa: The Verge

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!