Smarta Hem

Dyson lanserar Pure Humidify+Cool

Tre-i-ett luftrenare + luftfuktare som hygieniskt fuktar rummets alla hörn
Detta inlägg innehåller reklam genom annonslänkar för Prisjakt

Den nya Dyson Pure Humidify+Cool™ maskinen använder UV-C teknik för att hygiensiskt fukta under vintern, svalka under sommaren och effektivt rena året om.

Vi lever som bekant i en era av “inomhusgeneration” och tillbringar upp till 90 procent av vår tid bakom stängda dörrar. Det är ganska vanligt att modern luftkonditionering och uppvärmning ofta exponerar oss för torr luft vilket möjliggör  för bakterier och virus att växa när luften är torr eller fuktig.

Den nya Dyson Pure Humidify+Cool luftrenare + luftfuktare som utvecklats av Dysons mikrobiologer och ingenjörer, använder Dysons nya, revolutionära UV-C montering för att döda 99,9 % av bakterierna i vattnet vid första passeringen. Allt enligt ett pressmeddelande som idag skickats ut av Dyson.

Hygienisk rumsfuktning

I vattentanken på en vanlig luftfuktare finns vatten och här samlas bakterier varför det är viktigt att detta vatten genomgår en reningsprocess innan den passerar ut i luften vi användas. I nya Dyson Pure Humidify+Cool används ett högeligen reflexivt rör i PTFE där UV-C ljus reflekteras från sida till sida genom röret. När vattnet pumpas upp från vattentanken och passerar dessa strålar dödar UV-C ljuset 99,9 % av bakterierna i vattnet vid första passeringen.

Dyson Pure Humidify+Cool purifying humidifier_Product Imagery_Apr 2020_Front ImageryNya fläktlägen – för optimal komfort

I den nya Dyson Pure-maskinen har man integrerat Jet Axis Control-teknik. Detta innebär att två strålar på vardera sida av luftförstärkaren självständigt kontrolleras för att möjliggöra direkt svalka, ett oscilleringsläge eller, under vinterhalvåret, ”spritt”-läge eller nyheten ”bris”-läge. En bris i sommarvärmen är ju aldrig fel, eller hur?

Övriga funktioner:

  • Finns i två färger; vit/silver & svart/nickel
  • Levereras med magnetisk fjärrkontroll
  • Sovtimer från 15 minuter till 9 timmar
  • Nattläge med tysta inställningar och nedtonad skärm
  • Dyson Link-appen för iOS och Android

Rekommenderat pris är: 7290 kronor och produkten kan via Dyson direkt eller se billigaste pris på Prisjakt.

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!