Apple

EasyPark ihop med trådlös CarPlay ger vardagsglädje

Betala aldrig för mycket för parkering igen

Med den smått vardagsmagiska kombinationen trådlös CarPlay och EasyPark-appen så behöver vi inte längre gräma oss över onödiga parkeringsavgifter.

Jag har varit EasyPark-användare sedan ungefär Skåne var danskt. Men en sak som stört mig är det faktum att jag ofta missat stänga av parkeringen när jag åker iväg. Det kommer visserligen en notis när appen känner att bilen är i rörelse men det tänker ju inte jag på när mobilen ligger där ljudlöst i fickan.

När EasyPark kom till CarPlay i bilen förändrades allt detta och extra nice är det att ha trådlös CarPlay så vi inte ens behöver tänka på att koppla in sladden.

 

Vi finns på Patreon!

Vi ser att du har en AdBlocker på! Vår dröm är att kunna erbjuda er det senaste inom konsumentteknik utan att behöva fläska på med annonser. Vill du hjälpa oss att göra det till verklighet?

Stöd oss via Patreon!

Kommentarer