Smarta Hem

Ecovacs förenklar hushållsarbetet med flera nya produkter

Låt roboten ta hand om dammsugningen, fönsterputsningen och gräsklippningen

De tidigare presenterade nyheterna från Ecovacs lanseras nu på svenska marknaden. Det rör sig om ett antal nya produkter som ska förenkla hushållsarbetet.

Kinesiska företaget Ecovacs lanserar nu sina senaste innovationer på den svenska marknaden. Produkterna som visades upp i samband med CES 2024 blir nu tillgängliga för oss här i Sverige och det rör sig om flera nya hushållsrobotar. Två fönsterrengöringsrobotar, en robotdammsugare och två robotgräsklippare som ska göra vardagen lite enklare.

Två nya fönsterputsningsrobotar

Ecovacs Winbot W2 tar hand om fönsterputsningen och den har fem olika rengöringslägen; snabbrengöring, djuprengöring, kantrengöring, fläckrengöring och finrengöring. Den har också en bredvinkelsprayfunktion, exakt vattentryck, intelligent positionsminne och ett innovativt och halksäkert drivsystem. Sugkraft på 2800 Pa ser till att fönsterna rengörs ordentligt. Premiummodellen Winbot W2 Omni är den första fönstertvättroboten med en portabel basstation vars kraftfulla batterier ser till att rengöra fönster utan direkt tillgång till elektricitet.

Rekommenderade priser för Winbot W2 är 5 799 kronor och för Winbot W2 Omni är priset 6 999 kronor.

Robotdammsugare med skaftdammsugare

Ecovacs Deebot X2 Combo bjuder på en intressant kombination av en robotdammsugare med tömningsstation samt en skaftdammsugare. Robotdammsugaren har en slimmad design samt sugkraft på 8700 Pa. Skaftdammsugaren är utrustad med fyrstegsfiltrering och kommer med flera olika borstar. Tömningsstationen har dubbel automatisk tömning för båda dammsugarna. X2 Combo kan styras med den egna röstassistenten YIKO och med LiDAR och 3D-kartläggning navigerar robotdammsugaren smidigt i hemmet.

Rekommenderat pris för Ecovacs Deebot X2 Combo är 18 999 kronor.

Två robotgräsklippare för olika tomtstorlekar

Inför gräsmattesäsongen lanseras nu två nya robotgräsklippare, en för tomter på upp till 800 kvadratmeter och en för tomter upp till 2 000 kvadratmeter. Företagets Goat-serie erbjuder nu ytterligare två slinglösa robotgräsklippare som båda kommer i två färger; grått och vitt. Toppmodellen Goat G1-2000 har dessutom ett praktiskt garage för klipparen. Robotgräsklipparna är utrustade med AIVI 3D för att detektera och undvika hinder. Det finns också möjlighet till videoövervakning av trädgården med  Smart Garden Keeper

Rekommenderade priser för Ecovacs Goat G1-800 är 13 999 kronor och för toppmodellen Goat G1-2000 är priset 24 999 kronor.

Källa: Ecovacs

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!