Kultur

Efter 23 år så har Larry simmat klart

Sista säsongen av "Simma lugnt Larry" spelas nu in

“Simma lugnt Larry” eller “Curb Your Enthusiasm” som den heter i USA ser ut att gå mot sitt slut efter 23 år. Den tolfte säsongen ser ut att bli den sista vilket är riktigt tråkiga nyheter.

Serien som har rullat i 23 år och sträcker sig (snart i alla fall) över tolv säsonger går mot sitt slut avslöjas det i en tweet av manusförfattaren och producenten Jon Hayman. I tweeten som nu är borttagen skrev Jon: “Maybe you love the show. Maybe you hate the show. Maybe you don’t give a shit. In any event, shooting the last scene of the last episode of the final season”. I serien spelar Larry David sig själv fast i en skruvad och överdriven version och serien anses vara en av de bästa komediserierna på HBO och på IMDB ligger den på plats 59 över högst betygsatta serier.

Om säsong 12 är den sista säsongen så hoppas vi verkligen att de ger oss en säsong med extra allt. Är du sugen på att se samtliga 11 säsonger som finns ute så går de att se på HBO Max. När den sista säsongen kan tänkas släppas är fortfarande inte annonserat men med tanke på att den spelas in nu så blir det nog inte förens nästa år.

Via The HollyWood Reporter

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!