Smarta Hem

En hubb för allt med nya HOOBS Pro Hub

Stöd för Matter, Thread, Zigbee Wi-Fi och Bluetooth bådar gott

HOOBS som gjort sig ett namn via en hubb för att exponera enheter i HomeKit har något nytt på gång. Nya HOOBS Pro Hub stöder mycket, även Matter.

Problematiken med att inte få in alla smarta produkter i HomeKit fixade HOOBS med sin smarta lilla hubb som med HomeBridge löste detta för många produkter. Nu presenterar företaget en teaser kring sin kommande hubb – HOOBS Pro Hub som stöder Matter, Thread, Zigbee, Wi-Fi och Bluetooth. Med andra ord ganska framtidssäkrad om man tittar på det breda stödet.

De tekniska specifikationerna för HOOBS Pro Hub avslöjar stöd för både 2,4 och 5 GHz Wi-Fi, Zigbee 3.0, Bluetooth 5.0 och den kan även agera som en Thread Border Router. Fast anslutning via Ethernet finns också tillsammans med två stycken USB 3.1-portar samt USB-C för ström.

Nytt är också en fysisk knapp som går under namnet “Tactical Button”. Förköp har börjat via hemsidan och priset ligger på 399,99 amerikanska dollar vilket ökar till 499,99 dollar efter att den lanserats i mars 2023. Vill du läsa mer om HOOBS Pro Hub kan du gör det här.

Källa: HomeKit News

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!