Smarta Hem

En kombinerad robotdammsugare, tvättmaskin och torktumlare

Midea slår till med sin Washbot som spar plats i hemmet

Midea är företaget som tagit fram en ganska oväntad kombination. De har byggt in en robotdammsugare i sin kombinerade tvättmaskin och torktumlare.

I takt med att våra hem blir smartare så ökar också mängden elektriska prylar som, i vissa fall, bör eller ska gömmas undan för ett trivsammare boende. Idén med att då kombinera produkter är ganska trevlig och nu har företaget Midea tagit fram sin Washbot som är en tvättmaskin, torktumlare och samtidigt har plats för en robotdammsugare i en och samma enhet.

Midea Washbot ansluts till en fast vattenledning vilket innebär att robotdammsugarens moppfunktion alltid har tillgång till vatten och att moppdynorna rengörs efter dammsugning. Utöver detta så har robotdammsugaren de sedvanliga funktionerna som dagens dammsugare har med 99,9 % filtrering av bakterier och självtömmande funktioner som ger upp till 60 dagars drift utan att man behöver tänka på något.

Tvättmaskinen är givetvis också utrustad med AI-funktioner som ska ge en renare tvätt. Pris är inte fastställt än men via hemsidan kan man signa upp sig för när kampanjen går igång på Indiegogo.

Källa: Midea

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!