Apple

En ny Apple TV kan komma redan i höst

Behövs det ens?

Apple TV är en trevlig liten svart låda du kan koppla in till din tv och få hela världens underhållning ett knapptryck bort och snart kan det komma en uppdaterad Apple TV.

I maj 2021 lanserades den senaste Apple TV-modellen och det kan vara dags för en ny modell redan under 2022 om vi vågar tro de senaste ryktena. Frågan är egentligen vad som kan förbättras och enligt ryktena så kommer vi få en uppdaterad processor där Apple går från A12 Bionic till A14 Bionic så vi kan spela mer grafikkrävande spel. De ryktas även öka upp från 3 GB RAM till 4 GB RAM och detta gör så enheten kan hålla fler processer i arbetsminnet så Apple TV framöver eventuellt känns ännu snabbare än vad den är idag.

Det ryktas även att Siri-kontrollen kommer få sig en uppdatering med en väldigt efterlängtad funktion som vi väntat på länge – stöd för Hitta. Det betyder att vi i hitta-appen på vår Apple-enhet kan pinga fjärrkontrollen så vi enkelt kan hitta den om den har fått fötter och sprungit iväg. Sista ryktet är att priset eventuellt kan bli lite lägre för att kunna konkurrera mot Chromecast som har ett betydligt lägre pris.

Via MacRumors

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!