Ljud & Bild

Exklusivt: HomePod mini kommer få stöd för svenska

Väntan har varit lång

HomePod mini med Siri på svenska är på gång. Detta kan vi avslöja efter att Homepod mini har börjat testats på bred front inom landets gränser och på vårt lokala språk.

HomePod mini har ännu inte officiellt lanserats i Sverige men någon gång under 2022 kommer detta förmodligen bli verklighet.

Macradion har fått in flera tips på personer som i skrivande stund testar HomePod mini på svenska. Det hela går till så att ett extern part som inte är Apple skickar ut en HomePod mini till utvalda testare som sedan ska integrera med Siri varje dag genom att säga ett gäng olika fraser. Än så länge verkar det svenska stödet vara ett par månader bort. Testet har pågått i åtta veckor och flera av våra källor säger att Siri har svårt att besvara flera, ganska enkla frågor.

Nedan kan ni se en video på hur det låter med Siri på svenska:

Så har du gått och drömt om att HomePod mini skall säljas och finnas på svenska så ser dina drömmar ut att besannas någon gång under 2022 och det kan mycket väl vara så att det utannonseras ett gäng nya länder, inklusive Sverige på nästa Apple-event.

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!