Smarta Hem

Får Eufy Video Doorbell stöd för Apple HomeKit?

Rykten säger att detta är på gång i slutet av månaden

Ett rykte gör gällande att videodörrklockan från Eufy ska få stöd för Apple HomeKit i slutet av juni månad. Blir då detta videodörrklockan för HomeKit som vi slår till på?

Det var inte många dagar sedan vi kunde läsa om företagets andra mycket prisvärda säkerhetskameror som ska släppas på marknaden. Dessa båda kameror ska få stöd för såväl Apple HomeKit som HomeKit Secure Video och då priserna för dessa är ganska mycket lägre än för andra HomeKit-kameror så är de såklart intressanta.

Eufy Video Doorbell

Nu sägs även deras redan existerande dörrvideoklocka få stöd för Apple HomeKit samt HomeKit Secure Video. Det skulle i så fall innebära att det blir den första ringklockan med stöd för Apple HomeKit som vi kan komma åt enkelt på våra breddgrader då den redan säljs av ProShop.se för cirka 1.900 kronor (2.500 kronor inkl “Homebase”).

Eufy Video Doorbell front

En läsare på Reddit uppgav nyligen att hans dörrvideoklocka från Eufy dök upp i HomeKit efter en återställning av enheten så något verkar vara på gång.

Deras dörrvideoklocka är trådlös, har wifi-uppkoppling (2,4 GHz) och Sony 2K-sensor, upp till 6 månaders batteritid varav hela 1 år i standbyläge, IP65, 5 meters mörkerseende, tvåvägskommunikation, ansiktsigenkänning, kostnadsfri lokal lagring så visst är det en intressant produkt. Dock kräver den en “Homebase” så en extra grunka till blir det hemma. Denna sägs dock minska strömförbrukningen med hela 58 % så det kan det väl vara värt?

Vad säger ni? Blir det en från Eufy eller väntar vi fortfarande på den från Netatmo?

Källa: HomeKit News 

 

 

Läs mer
Inga inlägg!