Smarta Hem

Fler bilder läcker på kommande Google Nest Home

Uppgifter i dold källkod refererar även till "Nest Audio"

Google håller som tidigare meddelat sitt kommande event den 30 september och då lär vi se den kommande Google Chromecast men också nya Google Nest Home (eller vad de nu väljer att kalla den). Det har läckt lite bilder tidigare på den och då valde Google att gå ut officiellt med en bild på vad deras hårdvaruteam jobbade på.

Nu läcker det ut lite fler bilder på den kommande smarta högtalaren som ska följa upp den äldre Google Home som släpptes 4 november 2016. Det vi ser nu är en slags tillplattad Google Nest Mini som fått lite fyrkantigare form och ställts på högkant. Framtill finns den sedvanliga LED-belysningen som visar att högtalaren lyssnar och baktill finns en knapp för att stänga av mikrofonen samt en förenklad logotyp för Google, “G”.

Google Nest Home

De färger den nya högtalaren förväntas få är; Charcoal (mörkgrå), Chalk (ljusgrå) samt en ljusblå och en mer rosa/sandfärgad variant. Några officiella specifikationer har ännu inte dykt upp men mest troligt är att den låter bättre än föregångaren eftersom tekniken utvecklas. Ett annat rykte gör gällande att det kanske introduceras en kategori som heter “Nest Audio” då detta begrepp dykt upp i dold källkod, men det återstår att se.

Vad säger ni våra uppskattade läsare, blir det ett köp eller lever er första Google Home fortfarande kvar i ert smarta hem?

Källa: 9To5Google

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!