Smarta Hem

Golvstativ för Ikea Symfonisk bokhyllehögtalare

Praktiskt tillbehör till dina högtalare dyker upp på amerikanska hemsidan

Ikea har tagit fram ett golvstativ till sina Symfonisk bokhyllehögtalare. Finns i färgerna svart och vitt och dyker upp på amerikanska marknaden först.

Säkerligen är det många som köpt på sig ett par Ikea Symfonisk bokhyllehögtalare och använder dessa som bakre högtalare i sin hembio. Nu finns en trevlig nyhet för er som velat ha ett golvstativ till dessa. På Ikeas amerikanska hemsida dyker det upp ett praktiskt golvstativ i färgerna vitt eller svart för att passa in med färgen på högtalaren. Priset ligger på USD 24,99 vilket omräknat bör landa kring en 250 riksdaler. Höjden är cirka 116 cm och foten mäter 30 cm.

Ikea Symfonisk högtalarstativ

Ikea Symfonisk högtalarstativ

Ett givet komplement till den fasta hållaren samt den nyare, vridbara hållaren för dina högtalare. Tänk på att du troligtvis måste komplettera med en längre strömkabel.

Artikelnummer är 505.015.18 för den vita och 604.947.44 för den svarta för dig som vill bevaka. När och om den dyker upp här i Sverige vet vi inget om men troligtvis bör det inte dröja.

Ikea Symfonisk högtalarstativ

Ikea Symfonisk högtalarstativ

Ikea Symfonisk högtalarstativ

Källa: Ikea

Vi finns på Patreon!

Vi ser att du har en AdBlocker på! Vår dröm är att kunna erbjuda er det senaste inom konsumentteknik utan att behöva fläska på med annonser. Vill du hjälpa oss att göra det till verklighet?

Stöd oss via Patreon!

Kommentarer