Smarta Hem

Google Wifi Home Router finns till försäljning

För dig som inte vill ha Nest är detta ett billigare alternativ

För dig som inte tyckte att Nest Wifi var en värdig uppföljare till Google Wifi har vi glada nyheter. Produkten finns nu att köpa direkt från svenska Google Store, både som 1-pack och som 3-pack.

Nest Wifi dök upp häromåret som en ersättare till Google Wifi som lanserades för några år sedan. Dock fanns det vissa skillnader som inte föll alla i smaken, varav den viktigaste kanske var avsaknaden av en Ethernet-port på de olika åtkomstpunkterna. Google Wifi är alltså en mesh-lösning för dig som vill ha ett snabbare internet hemma och bättre täckning. Installation sker via Google Home-appen. Tänk dock på att i Nest Wifi finns även inbyggd smart högtalare om du vill kombinera bort lite prylar i hemmet samt att hastigheten är högre, 2,2 Gbit jämfört med 1,2 Gbit.

Sedan någon vecka tillbaka finns nu möjlighet att köpa, inte bara Nest Wifi, utan även Google Wifi om du behöver investera eller bara komplettera. Pris för en åtkomstpunkt är 1239 kronor och för tre åtkomstpunkter är priset 2390 kronor vilket är en billigare lösning än Nest Wifi.

Källa: Google

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!