Smarta Hem

HomeKit Secure Video för allas plånböcker?

Med Eufy Indoor Cam 2K Pan & Tilt blir det möjligt

HomeKit Secure Video är på mångas läppar just nu men utbudet av kameror med stöd är det få av. Eufy vill nu ändra på detta med två nya inomhuskameror till riktigt bra priser!

Företaget Eufy tillverkar en mängd olika produkter för det smarta hemmet och har även ett antal olika kameror ute på marknaden sedan tidigare. Dock är det med sina två kommande kameror som fler börjat få upp ögonen för Eufy. De släpper en pan & tilt-kamera för endast $49.99 och en vanlig för $39.99 vilket väl får anses vara ett otroligt kap.

Apple HomeKit & HomeKit Secure Video

Inte nog med att de båda inomhuskamerorna har ett tilltalande pris, de har också stöd för såväl Apple HomeKit som HomeKit Secure Video samt 2K-upplösning.

I en recension på YouTube får Eufy Indoor Cam 2K Pan & Tilt en genomgång och den verkar vara fullproppad med funktioner som rörelsespårning, d v s att kameran kan följa dig eller någon annan när du rör dig runt i ett rum. Dessutom har kameran möjlighet att spela upp förinspelade meddelanden till ditt husdjur som aktiveras om det hoppar upp i soffan. Inställningar för att göra skillnad på djur och människor finns också och lagring sker på olika sätt; lokalt, NAS eller i molnet.

Ta del av recensionen ovan och alla funktioner som kommer med denna kamera och svara sedan på frågan:
– Hur många ska du själv köpa?

Förhoppningsvis dyker de upp här i Sverige också annars bör de väl kunna beställas via Amazon eller av handlare i Storbritannien.

Källa: HomeKit News

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!