Kultur

Hugh Jackman ber för att Ryan Reynolds inte ska få en Oscar

Underbart!

Hugh Jackman har på skämt uttryckt sin förhoppning om att Ryan Reynolds inte ska få en Oscarsnominering för sin låt “Good Afternoon”.

Reynolds sjunger sången i julfilmen “Spirited”. De två skådespelarna är inställda på att spela tillsammans i den kommande “Deadpool”-uppföljaren, och Hugh Jackman har varnat för att en Oscar för Reynolds del kan göra tiden för inspelning helt outhärdlig för honom.

De två har en historia av att såga varandra, men liter julanda hade Jackman och berömde faktiskt “Spirited” i en video som lades upp på Twitter. Nu berömmer han alla i filmen förutom just Ryan Reynolds. Jackman beskriver hur han och hans familj verkligen njöt av att titta på på filmen. Han berömde också låten “Good Afternoon” som är just låten Ryan skulle kunna komma att få en Oscar för.

Reynolds och Jackman har en lång historia tillsammans i superhjältevärlden. Reynolds dök först upp som Deadpool i den dåligt mottagna “X-Men Origins: Wolverine” 2009, även om hans karaktär då inte pratade lika mycket och inte hade den ikoniska röd-svarta kostymen. Flera år senare fick Reynolds en andra chans att spela den något mer pratsamma (lönn)mördaren i “Deadpool”-filmen.

Jackman håller för tillfället på att avsluta sina uppträdande på Broadway i “The Music Man” innan han snart börjar spela in den tredje Deadpoolfilmen.  Han tillkännagavs att han återvände till rollen som Wolverine i september, med filmen planerad att släppas 2024. Så räknad kallt med mycket mer av den här sortens gliringar mellan de två skådespelarna.

Via: Variety

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!