Spel

IKEA i CO-OP med Republic of Gamers

Tonårsrum till rimligt pris

På tal om samarbeten som IKEA presenterar så lanseras nu samarbetet med Republic of Gamers.

Med ett samarbete med ROG vill IKEA ta fram skrivbord, stolar och andra produkter för gamers till ett rimligt pris. Så ingen spelare utlämnas från dessa möjligheter till en ordentlig spelstation.

ROG ägs av ASUS och har tagit fram de här produkterna under sitt varumärke länge och ser möjligheten att dela med sig av sin kunskap i området för att låta fler kunna ta del av dessa proffsprodukter i olika prisklasser hos i Ikeavaruhusen.

UPPSPEL är produkterna som utvecklats tillsammans med ROG och serierna LÅNESPELARE, MATCHSPEL, GRUPPSPEL, UTESPELARE och HUVUDSPELARE är produkter som IKEA själva tagit fram efter kunskapen de fått av samarbetet. Tillsammans blir detta över 30 produkter för spelaren.

– Vi anser att det finns mycket att göra för att demokratisera gaming-världen”, säger Ewa Rychert, Global Business Leader of Workspace på IKEA of Sweden.

  

Produkterna finns nu att klicka hem via hemsidan eller inhandla på Ikeavaruhusen.

Via: IKEA.

Vi finns på Patreon!

Vi ser att du har en AdBlocker på! Vår dröm är att kunna erbjuda er det senaste inom konsumentteknik utan att behöva fläska på med annonser. Vill du hjälpa oss att göra det till verklighet?

Stöd oss via Patreon!

Kommentarer