Apple

iPhone 14 Pro har åtta scenario där skärmen släcks vid Always On

Inte always On alltså-

Apple presenterade i dag ett supportdokument som visar på åtta olika tillfällen när skärmen släcks fast Always On är påslaget.

Apples nya iPhone 14 Pro och iPhone 14 Pro Max har blivit bestyckade med en skärm som kan växla mellan 120 Hz och 1 Hz. Det här skapar en möjlighet för skärmen att vara påslagen större delen av tiden utan att den drar någon större mängd batteri. Men det betyder inte att det faktiskt kommer vara påslagen hela tiden. Apples supportdokument visar på flera lägen då telefonen faktiskt släcker ner skärmen.

  • Din iPhone ligger med framsidan nedåt
  • Din iPhone ligger i fickan eller väskan
  • Sömnfokus är på
  • Strömspararläget är på
  • Din iPhone är ansluten till CarPlay
  • Du använder Continuity Camera
  • Du har inte använt din iPhone på ett tag (din iPhone lär sig dina aktivitetsmönster och stänger av och sätter på skärmen i enlighet med detta, inklusive om du ställer in ett alarm eller sömnschema)
  • Din iPhone upptäcker att du flyttade bort från den med en ihopparad Apple Watch (Always On slås på när din Apple Watch är nära din iPhone igen)

Enligt Apple kan iPhone 14 Pro och iPhone 14 Pro Max lära sig ditt beteendemönster och utifrån det stänga av skärmen när det passar sig. Always On-läget är påslaget per automatik när du får din telefon. Vill du stänga av det behöva du göra det under Inställningar, Visning och ljusstyrka.

Ios 16 Iphone 14 Pro Settings Display Brightness Always On Callout

Med en uppdateringsfrekvens på 1 Hz ska skärmen, enligt Apple, dra minimalt med ström från batteriet. Apple kallar den för “otroligt strömsnål”. Always On dimmar ner skärmen men visar fortfarande information som wigdets, klocka och bakgrunden hela tiden. Behöver du väcka telefonen görs det på samma sätt som tidigare. Antingen går det att knacka på skärmen, vinkla upp telefonen, trycka på sidoknappen eller dra med fingret från botten av skärmen.

Källa:Apple

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!