Ljud & Bild

Jabra lanserar Elite 4 Active

För dig som är aktiv

Jabra utökar idag sin produktkatalog med ett par nya hörlurar för dig som lever ett aktivt liv där träning är i fokus. Det är ett par True Wireless-hörlurar som Jabra har döpt till Elite 4 Active.

Jabra lanserar idag Elite 4 Active som är ett par True Wireless-hörlurar som är gjorda för dem som vill ha ett par träningshörlurar som klarar det mesta. Lurarna är IP57-klassificerade vilket innebär att de både är vattentäta och svettsäkra och skall ha en passform som gör att de sitter bra i öronen även om vi springer eller skakar loss ordentligt. Elite 4 har fyra inbyggda mikrofoner för samtal samt ett nätskydd som ska förhindra att brus från vinden fångas upp i samtalen. Utöver detta så har de även aktiv brusreducering, 6mm högtalarelement, HearThrough och en anpassningsbar equalizer där du kan ställa in ljudet som du vill i deras app.

Batteritiden ligger på sju timmar med brusreduceringen igång och med laddningsfodralet kan vi utöka batteritiden upp till 28 timmar, prislappen landar på 1 299 kronor och hörlurarna finns i färgerna marinblått, svart och ljus mint.

Källa: Pressmeddelande

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!