Övrigt

Jabra lanserar in-ear-hörlurarna Elite 4

Mycket ljud för liten prislapp?

Idag lanserar Jabra ett par nya in-ear-hörlurar i sin Elite-serie och bland nyheterna är lite bättre ljud när du lyssnar på musik och även förbättrade mikrofoner som ska göra samtal ännu tydligare.

Elite 4 är av typen in-ear och de har en rad smidiga funktioner, bland annat Bluetooth Multipoint vilket möjliggör sömlös växling mellan samtal och appar. De har även stöd för Fast- och Swift Pair vilket gör att hörlurarna ska ansluta snabbt till både datorer och telefoner. De kommer även med aktiv brusreducering och fyra mikrofoner för tydliga samtal. Batteritiden ligger på 5,5 timmar med brusreduceringen igång och med laddningarna du får ut från fodralet så är det en total batteritid på 22 timmar. Kör du utan brusreduceringen så får du ut 28 timmar.

De är även IP55-klassificerade så de går att fortsätta använda om det regnar och de har även stöd för Qualcomm aptX. Prislappen ligger på 1 199 kronor och de går att köpa redan idag på Jabras hemsida. De går att köpa i fyra olika färger, guldbeige, syren, marinblå och mörkgrå.

Källa Jabra

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!