Recensioner

KeyBudz är AirTags billigaste vän

Ta tre extra.

Det finns otaliga nyckelringar till Apples AirTags.

Nyligen testade vi Nomads designade nyckelringar i läder, även om vi inte brände hål i plånboken genom att inhandla Nomads nyckelringar så finns det mycket billigare. Är en unik design sekundärt så är KeyBudz nyckelringar precis vad vi behöver.

KeyBudz släppte en lädervariant och en plastvariant. Det finns totalt nio färger att välja mellan och kommer i set om en, två eller fyra.

KeyBudz Snap Ring

Vi har använt dem i två månader nu i olika nyckelknippor och lädervarianten är med ett otränat öga omöjlig att skilja från Apples egna. Varken design, kvalitet eller hur de slits skiljer dem åt. Det enda vi kan se är att KeyBudz metallfäste är slipat på annat sätt än Apples och att lädret är millimetern tjockare än Apples.

KeyBudz Snap Ring

Trots att det är uppenbara kopior av Apples design så är nyckelringarna gjorda i handgjort äkta läder. Priset är ytterst prisvärt. Ett enpack av Keybudz Leather keyring kostar 199kr och ett tvåpack kostar 349kr.

KeyBudz Secure Dock

Plastvarianterna, Keybudz Secure Dock är ett fäste i mjuk plast där airtagen trycks in och den fäster fast med en karbinhake. Den här modellen kommer i två och fyrpack. Ett tvåpack kostar 199 kr och ett fyrpack kostar 299 kronor.

Vi har haft två KeyBudz Secure Dock under lådcyklarna och på ryggsäckarna under de senaste två månaderna. Så trots att de varit utomhus och fått genomlida både regn, lera och smuts så håller plasten och karbinhaken än. Det här är ett toppenbetyg för en så här pass billigt AirTaghållare. Det vi gjort är att vi satt karbinhaken direkt i silikonskyddet då den lilla nyckelringen som följde med upplevdes vara i klenaste laget.

Produkter från Keybudz säljs bland annat hos iphonebutiken.se 5, Skalhuset och Lifestylestore 3.

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!