Gaming

Konami expanderar Silent Hills universum

Fyra spel och en film!

Vi hade hört ryktena och nu är det presenterat – det blir fyra olika spel och en film.

Under gårdagens presentation visade Konami att de verkligen satsar på deras hyllade spelserie. Det kommer att släppas fyra Silent Hill-spel och de skiljer sig en del från varandra.

Silent Hill 2 (Remake)

Det blev en remake och det blir Playstation 5-exklusivt. Åtminstone första de tolv månaderna efter släppet för att sedan även bli tillgängligt till PC. Men än så länge finns inget datum när det kan tänkas släppas.

Silent Hill: Townfall

Det ser ut att bli en traditionell uppföljare i spelserien men som vi tyvärr nog kommer att få vänta ett par år tills det släpps.

Silent Hill: Ascension

J.J. Abrams som är känd för serier som Lost, Westworld och mycket mycket mer har lagt sin välsignelse på det här interaktiva spelet. Hans studio Bad Robot är det som ligger bakom Silent Hill: Ascension som släpps nästa år.

Silent Hill: f

Vi fick även en smygtitt på Silent Hill: f som ser ut att bli riktigt obehagligt men vackert. Det enda vi vet är att det utspelas i Japan under 1960-talet. Ingen information om plattformar eller datum.

Return to Silent Hill

En tredje film har avslöjats sedan tidigare och nu fick vi det bekräftat tillsammans med regissören Cristophe Gans vision.

Via: Engadget

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!